Borsten vergroten door pillen

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

07-06-2006, 00:00

Vraag

Mijn vriendin vind dat ze te kleine borsten heeft. Nu zijn er pillen te koop die haar borsten één of twee cupmaten kunnen vergroten. Maar ze zit met de vraag of dit wel verantwoord is. Ze is bang dat je als straf misschien wel borstkanker zou kunnen krijgen. Ze voelt zich nu erg rot omdat ze zo weinig heeft. Zouden die pillen een verantwoorde oplossing zijn?


Antwoord

Absoluut niet doen. Je weet nooit wat er inzit. En als er niets inzit, wordt ze beduveld. Ze moet er niet mee zitten. Kleine borsten kunnen later vaak wel goede borstvoeding geven. Bovendien wordt ze vanzelf wel dikker als ze ouder wordt en dan zal ze ook grotere borsten krijgen.

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

borst(en)medisch
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Wij hebben een aansluiting via Filternet. Wat ik daarbij lastig vind is het gebruik van Google. Dat is dienstbaar voor tal van nuttige dingen, maar ongevraagd heb je eveneens de mogelijkheid te klikke...
7 reacties
07-06-2013
Mijn man heeft seksuele aantrekkingskracht op zowel mannen als vrouwen. Dit is een -groot- geheim in ons huwelijk. Zou het verstandig zijn om dit te delen met familie en vrienden, of juist niet?
5 reacties
07-06-2021
Wat wordt er precies bedoeld met de belofte in het vijfde gebod? (Eert uw vader en uw moeder, opdat uw dagen verlengd worden in het land dat de Heere uw God u geeft).
Geen reacties
07-06-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering