Stel een vraag

 • Kijk eerst of je vraag niet in het archief (ruim 20.000 antwoorden) staat. Gebruik de zoekopties bovenaan de pagina's. Onder de antwoorden vind je relevante thema's/onderwerpen (tags) met soortgelijke artikelen.
   
 • Refoweb streeft naar een zo hoog mogelijk niveau van dienstverlening. Daarom hebben we de deskundigen die we inschakelen om vragen te beantwoorden met grote zorg geselecteerd. Desondanks kan Refoweb geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die er wordt geleden als gevolg van:

(a) het niet of niet tijdig verstrekken van een antwoord op je vraag; of
(b) onjuistheid of onvolledigheid van een antwoord op je vraag.

 • Ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van de verstrekte informatie kan Refoweb of het panel geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die voortvloeit uit incomplete of foute antwoorden, noch voor schade of overlast die voortvloeit uit of samenhangt met het gebruik van de antwoorden.
   
 • Refoweb.nl wijst erop dat de diensten die zij aanbiedt en de antwoorden van de specialisten op je vragen niet ter vervanging (kunnen) dienen van een consult en/of persoonlijk bezoek aan een arts of andere specialist. De antwoorden geven slechts een mogelijke indicatie van de klachten en een mogelijke geneeswijze.
   
 • De reacties van bezoekers onder de artikelen zijn en worden niet op juistheid gecontroleerd door Refoweb. Tevens zijn ze anoniem en is ons niet bekend wie er precies achter de namen schuil gaan. We kunnen niet instaan voor de inhoud van deze reacties en zijn niet verantwoordelijk voor een eventueel contact tussen bezoekers.
   
 • De redactie behoudt zich het recht voor om door te verwijzen naar eerder gegeven antwoorden, vragen samen te voegen, aan te passen (o.a. taalkundig) of bepaalde vragen te weigeren. Alle door panelleden en de redactie behandelde vragen en antwoorden worden online gezet. Het stellen van een vraag in deze rubriek betekent dat de vraagstel(ler)ster hiermee akkoord gaat.
 • Je ingestuurde vraag kan besproken worden in het radioprogramma 'Pastorie online'.
 • De vragenrubriek is niet bedoeld voor vragen over (de site van) Refoweb. Mail daarvoor naar info@refoweb.nl. Heb je een vraag voor de bezoekers van Refoweb? Stel die dan op het forum.

website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering