Geen teken

Redactie Refoweb / Geen reacties

10-05-2022, 07:57

Vraag

In de Bijbel staat: “Zoekt en gij zult vinden, klopt en u zal worden open gedaan.” Mijn ervaring is dat ik God om een teken vraag, om de Heilige Geest vraag, vraag of God me helpt met een partner en baan vinden er helemaal niet gebeurt. Bestaat God wel en zo ja, waarom helpt Hij mij niet en gebeurt er helemaal niets?


Antwoord

God zoekt jou. Jij zoekt Hem niet... zegt de Bijbel in Romeinen 3. Er is namelijk niemand die God zoekt. Hij zoekt, Hij roept, Hij nodigt! Waarom? Om ons eeuwig gelukkig te maken. Niet door onze wensen te vervullen; dat stort ons slechts in het ongeluk. Maar door onze zonden te vergeven door het geloof in Zijn Zoon Jezus Christus. Zo ontvangen we het eeuwige leven en het eeuwige geluk.

Lees ook deze artikelen voor meer uitleg:

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2363 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Wij zitten met het volgende. Sinds ons kindje (tien maanden) geboren is, is onze relatie behoorlijk veranderd. En niet echt op een leuke manier. We brengen vrijwel geen tijd meer samen door. En als da...
1 reactie
09-05-2015
Het geloof doet me zo weinig. De verharding in het ongeloof neemt meer en meer toe naarmate het ouder worden. Wat kun je hiertegen doen?
Geen reacties
09-05-2005
Hoe moet ik omgaan met een collega die steeds aan me zit? Hij is getrouwd en ik voel me zo schuldig. Maar hij doet het bij iedereen, ook bij andere jonge meisjes.
Geen reacties
09-05-2008
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering