Plekje op huid

M. M. Methorst / Geen reacties

06-08-2015, 08:00

Vraag

Ik heb een ronde plek op mijn lichaam: doorsnee van 1 cm. Huisarts denkt aan eczeem. Bij mijn weten heb je bij eczeem jeuk. Hier heb ik echter geen last van. Het plekje voelt alleen maar ruw aan. Verder niets. Zou het een vorm van huidkanker kunnen zijn?


Antwoord

Beste vraagsteller,

Mocht u nog vragen hebben rondom de plek op uw huid, of zoals ik het proef, het toch niet vertrouwt, dan wil ik u toch adviseren om weer contact op te nemen met de huisarts en daar uw twijfels/zorgen te bespreken. Alleen uw huisarts kan de plek op uw huid beoordelen en daarbij een goed advies geven.

Met vriendelijke groet,
Martijn Methorst

Lees meer artikelen over:

huid
Dit artikel is beantwoord door

M. M. Methorst

  • Status:
    Actief
50 artikelen
M. M. Methorst

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Aan ds. Van den Brink. Een tijdje geleden ging een preek bij ons over de uitverkiezing. Die riep bij mij wat vragen op, daarom ben ik meer informatie gaan zoeken en kwam ik o.a. uit bij uw mooie antwo...
1 reactie
05-08-2014
Hoewel ik zelf kerkelijk meelevend ben en geloof in de opgestane Heer, vraag ik mij erg af waarom mensen uit de zogeheten bevindelijke hoek zo stijf en in het donker gekleed (naar de kerk) gaan? Onlan...
Geen reacties
05-08-2019
Wanneer de binnenste schaamlippen groter zijn dan de buitenste, kan dat problemen opleveren bij de geslachtsgemeenschap?
Geen reacties
05-08-2008
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering