Straf voor verbreken belofte

Redactie Refoweb / Geen reacties

06-06-2024, 09:15

Vraag

Ik heb een belofte gedaan aan God dat ik iets niet zou doen en als ik het toch zou doen heb ik gezegd dat God mij een zeer zware straf mocht geven. Ik heb deze belofte toch verbroken. Ik heb gevraagd om vergeving en wil de belofte nu alsnog waar gaan maken. Maar is het zeker dat ik de straf krijg die ik heb aangevraagd bij verbreking van de eerste belofte?

ADVERTORIAL

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

Familiedagen is hét evenement voor jong en oud, vol activiteiten, workshops en entertainment. Geniet samen van een onvergetelijke dag vol plezier, inspiratie en gezelligheid!

Meer info...

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

Antwoord

Beste vraagsteller. Je hebt een verkeerd beeld van God. Hij is geen slavendrijver die ons afrekent op onze tekortkomingen en niet nagekomen beloften. In het geloof gaat het maar om één ding: geloven wij in de Heere Jezus Christus als onze persoonlijke Verlosser en Zaligmaker. Zo ja, dan zijn onze zonden vergeven en daar komt God nooit meer op terug. Zo nee, dan moeten we ons per direct bekeren en om vergeving vragen. Zie voor meer uitleg deze artikelen: 

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2436 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

In Jesaja 6:9-10 lezen we het volgende: “Toen zeide Hij: Ga henen, en zeg tot dit volk: Horende hoort, maar verstaat niet, en ziende ziet, maar merkt niet. Maak het hart dezes volks vet, en maak hun o...
Geen reacties
06-06-2015
Mijn man vertelt niet alles aan mij. Onlangs hoorde ik via een ander dat hij ander werk heeft. Hij heeft hier helemaal niks over gezegd tegen mij en we hebben dat niet besproken. Toen ik vroeg waarom ...
2 reacties
06-06-2015
Wat als je nooit echt positief hebt kunnen denken en je niet durft/kan binden?
1 reactie
06-06-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering