Sertraline dosis verlaagd

drs. N. Wolswinkel / Geen reacties

16-07-2020, 08:02

Vraag

Ik ben een getrouwde man met dochter. Ik heb last van seksuele gedachten over alles om mij heen. Intrusie lijkt het. Ik volg wel een GGZ-traject met medicatie: sertraline. In verband met lusteloosheid en ernstige dufheid is dat verlaagd van 150 naar 100. Nu lijkt de dufheid iets weg, maar de gedachtenstroom lijkt toe te nemen. Is dit de bijwerking van de verlaging van de dosis?


Antwoord

Het lijkt er op dat de klachten zijn toegenomen na de verlaging van de dosis. Ook de bijwerkingen zijn afgenomen. Het klinkt logisch. Over de vraag hoe nu verder kun je het beste je behandelaar raadplegen.

Groet,
Drs. N. Wolswinkel

Dit artikel is beantwoord door

drs. N. Wolswinkel

  • Geboortedatum:
    02-02-1957
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Inactief
331 artikelen
drs. N. Wolswinkel

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik heb het vermoeden dat mijn dochter van drie jaar een liesbreukje heeft. Haar grote schaamlip is wat opgezwollen en je voelt duidelijk een bobbel. Ook zit ze er regelmatig met haar hand bij om het e...
Geen reacties
15-07-2011
Ik ben twaalf maanden geleden bevallen en ik geef nog borstvoeding. Ik was nog steeds niet ongesteld geworden. Nu had ik drie weken geleden wat bruinige afscheiding, klein beetje maar, maar ik dacht d...
Geen reacties
15-07-2021
Ik werk veel in een droge omgeving en merk dat hierdoor mijn neus heel droog is. Het gevolg is dat ik af en toe een bloedneus krijg als ik mijn neus snuit. Is hier wat aan te doen?
2 reacties
15-07-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering