Gevoelige eikel

drs. A. Meijer / Geen reacties

29-09-2011, 15:00

Vraag

Als mijn man en ik seksueel contact hebben dan is de eikel van mijn man heel erg gevoelig. Elke aanraking is er haast een te veel. Dit heeft grote gevolgen voor ons seksleven, mijn man gaat seks soms zelfs uit de weg. Is deze gevoeligheid normaal? Kunnen we er wat aan doen? Ik heb best hoge verwachtingen van seksualiteit; mijn man een stuk minder. Het zorgt in ons huwelijk voor veel stress. We hebben er al veel over gepraat, maar er verandert weinig. Heeft u tips?


Antwoord

Beste vragenstelster,

Je man heeft een overgevoelige eikel. Dat komt vaker voor. Wat goed kan helpen is om de eikel meer te ontbloten. Bijvoorbeeld met teruggetrokken voorhuid in de onderbroek. Aan het begin is dat erg gevoelig maar hierdoor komt er als het ware meer 'eelt' op. Aanraken is daardoor op den duur veel minder gevoelig.

Vriendelijke groet,
A. Meijer

Lees meer artikelen over:

penisseksualiteit in het huwelijk
Dit artikel is beantwoord door

drs. A. Meijer

  • Geboortedatum:
    14-12-1978
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Ouderkerk aan de Amstel
  • Status:
    Actief
282 artikelen
drs. A. Meijer

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Hoe weet je of God je ergens voor roept? Of heeft geroepen? En als je God ooit iets beloofd hebt? In mijn geval zat ik ergens mee en zei ik tegen God: als U het oplost word ik evangelist . Moet ik ...
Geen reacties
29-09-2023
Waarom wordt bij ons (Ger. Gem.) de votumgroet niet helemaal uitgesproken zoals hij opgeschreven staat in Openbaring 1: 4, 5 en 6?
Geen reacties
29-09-2014
Geachte dominee G. A. van den Brink. De vraag die mij gedurig bezig houdt is: wat is nu een waar geloof. In een boek van ds. A. van Brummelen, getiteld "Een goed fundament" kom ik het volgende tegen...
Geen reacties
29-09-2023
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering