(...) Is het vreemd dat het verliefde gevoel er soms niet is? En mag je naar and...

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

07-06-2006, 00:00

Vraag

Ik heb nu ruim een half jaar verkering met een jongen van 20! Is het vreemd dat het verliefde gevoel er soms niet is? En mag je naar andere jongens kijken en daar wat van gaan denken?

Antwoord

Dat verliefde gevoel wordt sowieso minder als je eenmaal samen verkering hebt. Bovendien heeft het ook met andere factoren te maken. Als je druk bent of wat somber, voel je die verliefdheid/liefde ook minder. Je mag in ieder geval nog niet naar andere jongens kijken, dat is niet fair. Of je gaat voor deze relatie en dan kijk je niet naar andere jongens. Of je maakt het uit en dan mag je weer naar andere jongens kijken. Maar wees je er wel van bewust dat je geen volmaakte jongen zult hebben en dat er altijd wel eens dingetjes zijn die je eigen vriend niet heeft en andere jongens weer wel.

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

verkering
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Mijn ouders (allebei niet-gelovig) willen na een 28-jarige huwelijk gaan scheiden. Ik spreek wel over mijn ouders, maar het gaat vooral om mijn moeder. Ze zegt dat het gevoel weg is en dat ze niet mee...
Geen reacties
07-06-2017
Ik heb een vraag over geloften aan God. Er zijn al een groot aantal vragen beantwoord over dit onderwerp, maar deze kon ik nog niet vinden. Als je in gebed in gedachten, dus niet hardop uitgesproken...
Geen reacties
07-06-2023
Wat wordt er precies bedoeld met de belofte in het vijfde gebod? (Eert uw vader en uw moeder, opdat uw dagen verlengd worden in het land dat de Heere uw God u geeft).
Geen reacties
07-06-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering