Lesbische liefde

Redactie Refoweb / Geen reacties

26-07-2024, 08:04

Vraag

Ik lees momenteel het boek van Doreen Irvine “Van hekserij tot Christus”  (dit n.a.v. het boek “Duivels dichtbij” van Steef Post). Op een gegeven moment beschrijft Doreen dat er bij haar duivelen werden uitgedreven. Deze duivels hadden allemaal namen zoals Wanhoop, Angst, Boosheid, enzovoorts. Maar er was ook een duivel die zich Lesbische liefde noemde. Hier heb ik een vraag over. Is het zo dat homoseksuele gevoelens en of uitspattingen werken van de duivel zijn?


Antwoord

Op vragen over de homoseksuele identiteit heeft Herman van Wijngaarden onlangs enkele heldere antwoorden gegeven:

Daarnaast maakt de Bijbel duidelijk dat we in de zonde (in welke vorm dan ook) worden aangepord door satan en ons eigen vlees daar vervolgens gehoor aan geeft.

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2431 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik heb vaak hoofdpijn. Meestal komt dit zo rond de middag op en het is pas over als ik langer dan vijf uur geslapen heb. Het komt vaak voor als ik een presentatie moet houden, als ik die dag heel druk...
Geen reacties
24-07-2006
Als je gedoopt bent, ben je op “de erve van het verbond.” Moet ik bij het woord “erve” denken aan een erf bij een boerderij of aan een erfenis? Ik heb dat beiden wel eens gehoord.
Geen reacties
24-07-2018
Pas las ik de vraag over een moeder die last had van woede-aanvallen. In het antwoord daarop werd geadviseerd hulp te zoeken. Daar heb ik een vraag over. Ik ben ook zo'n moeder, tot mijn verdriet. Het...
8 reacties
24-07-2012
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering