Onderzoek het boek

Redactie Refoweb / Geen reacties

20-11-2023, 08:04

Vraag

“Elk hoofdstuk apart - de Bijbel van kaft tot kaft” van Warren Wiersbe. Dit boek vond ik tussen onze boeken. Ik probeer nu te bekijken of dit boek goed is om te gebruiken bij Bijbelstudie. Of staan hier de dingen anders uitgelegd?

ADVERTORIAL

Staan voor de beschermwaardigheid van het leven

Staan voor de beschermwaardigheid van het leven. Samen zorgen voor christelijke zorg en hulp. Inspireren om voor jezelf en de ander te zorgen. Drie pijlers waarop De christelijke zorgverzekeraar staat.

Lees verder...

Staan voor de beschermwaardigheid van het leven

Antwoord

Bijbelstudie begint bij onderzoek. Onderzoek of het boek, dat je al in bezit hebt, geschikt is voor het doel waar je het voor wilt gebruiken. Dat doe je bijvoorbeeld door het eerste hoofdstuk te lezen en dat het naast het Woord te leggen. En te doen als de inwoners van Berea (Handelingen 17:11) en zo de woorden van Paulus in 1 Thessalonicenzen 5:21 na te volgen. Hieronder nog wat andere bronnen die je kunt raadplegen:

Redactie Refoweb

Redactie Refoweb

 • Kerkelijke gezindte:
  Divers
 • Woon/standplaats:
  Divers
 • Status:
  Actief
 • Bijzonderheden:

  Mailadres: vragen@refoweb.nl

Geen reacties

Terug in de tijd

Ik snap dat het in sommige gemeenten een probleem is als de dames met leggings aan naar de kerk komen en korte rokjes dragen. Maar hoe kijkt men naar de kledingkeuze van de heren? Stel er komt een jon...
5 reacties
18-11-2009
Kan het zo zijn dat als je als stel elkaar (veilig) bevredigt, dat dan je menstruatie onregelmatig wordt?
Geen reacties
18-11-2010
Op mijn werk kwam ik iemand tegen die kerkt bij de Gereformeerde Kerken (Hersteld). Zij gelooft dat als je uit gelovige ouders geboren bent je ook zalig bent. Niet door de doop, maar na je belijdenis ...
2 reacties
18-11-2009
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering