Gefeliciteerd

Redactie Refoweb / Geen reacties

02-05-2016, 11:45

Vraag

Vandaag las ik een stukje van iemand over het woord "gefeliciteerd". Maar ik snap het niet helemaal... Mag je nu als christen geen “gefeliciteerd”  tegen iemand zeggen? Of begrijp ik het verkeerd? Ik denk dat alle mensen wel eens “gefeliciteerd” tegen iemand zeggen, toch?


Antwoord

Het gaat in het betreffende antwoord om verjaardagsfelicitaties. Ds. Muilwijk geeft er persoonlijk de voorkeur aan om deze felicitatie vergezelf te laten gaan met nog een wens.

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2369 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Aan ds. A. T. Vergunst. Mijn moeder is een tijdje geleden overleden en hoewel we haar enorm missen, mogen we zeker weten dat haar een beter lot bereid is. Nu heb ik naast een wirwar aan emoties, gemis...
1 reactie
30-04-2015
Markus 4:24: "Met wat maat gij meet zal u gemeten worden, en u die hoort, zal meer toegelegd worden." Wat bedoelt men hier mee? (vooral met: "en u die hoort, zal meer toegelegd worden")
Geen reacties
30-04-2011
Graag wil ik weten of het verloochenen van Jezus, kan vergeven worden door God. Ik ben reformatorisch opgevoed, maar ik ben later moslim geworden. Ik zit nu in een geloofscrisis en weet het allemaal n...
3 reacties
30-04-2011
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering