Last van blaasontsteking

drs. A. Meijer | 1 reactie | 26-06-2012| 09:48

Vraag

Ik ben 17 jaar en heb al drie jaar last van blaasontsteking, maar durf niet naar dokter te gaan. Ik zorg wel elke dag voor een orgasme bij mezelf. Zo af en toe heb ik ook slijmbloed bij het plassen. Op dit moment is dat weg. Ik plas erg veel. Ik merk ook dat er wat rotzooi in mijn blaas zit. Daarnaast heb ik als ik wakker word altijd een slappe penis. Weet u wat er aan de hand kan zijn?


Antwoord

Beste vragensteller,

Klachten van bloed en/of slijm tijdens het plassen, frequent plassen en 'rotzooi' uit de blaas zijn niet normaal. Dat zou inderdaad bij een blaasontsteking kunnen passen, maar dat is niet zeker.

De angst voor het naar dokters gaan zal ongetwijfeld een reden hebben. Toch is het erg verstandig om deze angst te overwinnen en naar jouw huisarts te gaan. Anders probeer je het eerst telefonisch, dat kan ook.

Als je een blaasontsteking hebt, is het verstandig daar een antibioticum tegen te slikken. Ejaculeren helpt hier niet tegen.

Een slappe penis in de ochtend wijst niet op een ziekte.

Vriendelijke groet,
A. Meijer

Lees meer artikelen over:

plas(sen)
Dit artikel is beantwoord door

drs. A. Meijer

  • Geboortedatum:
    14-12-1978
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Ouderkerk aan de Amstel
  • Status:
    Actief
284 artikelen
drs. A. Meijer

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
1 reactie
Wilma
26-06-2012 / 10:44
Je kan beginnen met urine in te leveren bij de assistente. Potje kun je ophalen bij de apotheek of doktersassistente. Vaak kun je nog dezelfde dag terugbellen en hoor je of je er een recept voor je klaar ligt of dat je toch even langs moet komen.
Je kunt niet (meer) reageren op dit bericht. De reactiemogelijkheid is niet geactiveerd of de uiterste reactietermijn van 1 maand is verstreken.

Terug in de tijd

Betaalring en Openbaring 13

ABN-Amro wil dat aan het eind van het jaar alle klanten met een ring kunnen betalen. Er wordt ook geëxperimenteerd met betalen met een horloge. De chip kan ook onder de huid worden geïmplanteerd, maar...
7 reacties
26-06-2017

(...) Ik hou van mijn man, maar ik zit anders in elkaar als hij op dat gebied nu. En dan zegt hij: Je wist toch dat ik een knuffelbeer was? Met andere woorden: dan mag ik het toch? Wat moet mijn houding zijn en hoe ga ik daar mee om?

Ik ben een moeder van rond de 50 en voor de tweede keer getrouwd nadat m’n geliefde man is overleden. Ik heb lieve meiden die binnenkort gaan trouwen. Ze waren in de jaren toen ik alleen was na het ov...
Geen reacties
26-06-2008

Dominee niet pal achter Israël

Pasgeleden was er weer veel te doen om Israël (Israël-Hamas). Vaak krijgt Israël volop commentaar in de media terwijl het verhaal erachter veel genuanceerder. Mijn dominee bad voor Israël en Hamas, da...
Geen reacties
26-06-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering