Lichte vorm van sm bedrijven

Alie Hoek - van kooten | Geen reacties | 16-04-2005| 00:00

Vraag

Als je getrouwd bent, mag je dan met instemming van je partner een lichte vorm van sm bedrijven? Ik heb al op jonge leeftijd ondervonden hier seksueel gevoelig voor te zijn. Ik doel in mijn vraag op: billenkoek, vastbinden en de machtsrol overdragen aan mijn man, om hiermee wat concreter te zijn in mijn vraag.

ADVERTORIAL

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

Familiedagen is hét evenement voor jong en oud, vol activiteiten, workshops en entertainment. Geniet samen van een onvergetelijke dag vol plezier, inspiratie en gezelligheid!

Meer info...

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

Antwoord

Seksuele omgang is een intiem gebeuren tussen twee mensen. Ze laten zo aan elkaar zien dat ze veel van elkaar houden. Samen zullen ze er ook over moeten praten en het met elkaar eens moeten worden wat men wel en wat men niet tot het liefdesspel rekent. Ik denk dat het in ieder geval niet de bedoeling is dat men elkaar beschadigt of pijn doet. Heel belangrijk is dat de een de ander er niet toe overhaalt dingen tegen zijn of haar zin te doen. Respectvol met elkaar omgaan is erg belangrijk. Wel is een goede stelregel dat wanneer er dingen gebeuren waar de ander bezwaar tegen heeft, dat ze dan niet behoren plaats te vinden. De meest terughoudende van beide echtelieden heeft het daarmee voor het zeggen.  

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

fetishseksualiteit in het huwelijk
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
940 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties
Je kunt niet (meer) reageren op dit bericht. De reactiemogelijkheid is niet geactiveerd of de uiterste reactietermijn van 1 maand is verstreken.

Terug in de tijd

Biologisch eten

Wij zijn een jong gezin met drie kinderen. We hebben het afgelopen jaar ons eetpatroon veranderd. We proberen zo gezond mogelijk te eten en te drinken. Toch, als je met een kritische blik met je boods...
8 reacties
16-04-2013

Als mijn vriend mij bevredigt, krijg ik geen orgasme. Is dit normaal?

Als mijn vriend mij bevredigt, krijg ik geen orgasme. Is dit normaal?
Geen reacties
16-04-2007

Structuur van het gebed

Aan iemand van de Ger. Gem. Bij de behandeling van het gedeelte van de Catechismus over het gebed wordt er vaak veel nadruk gelegd op de structuur van het gebed. Daarbij wordt gezegd dat ons persoonli...
Geen reacties
16-04-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering