Nieuwe bijbelstudiegroepen Hart van Homo’s

Nieuwsredactie / Geen reacties

22-06-2022, 13:13

De stichting Hart van Homo’s hoopt na de zomer met drie nieuwe bijbelstudiegroepen te starten, namelijk in Arnhem, Nieuw-Lekkerland en Zwolle/Kampen. De groepen zijn bedoeld voor homoseksuele jongeren tot 30 jaar.


Een bijbelstudiegroep van Hart van Homo’s komt tien keer bij elkaar, op een vaste vrijdagavond in de maand. De bijbelstudies gaan over basics van het geloof, met een toespitsing naar de vraag: wat betekent dit voor jou als homoseksuele jongere? Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: ‘Hoe kijkt God naar ons?’, ‘Hoe kijken wij naar God?’, ‘De vrucht van de Geest’ en ‘Het belang van vriendschap’. In één van de tien bijbelstudies komt de vraag aan de orde of een homoseksuele relatie bijbels verantwoord is.

De groepen zijn bedoeld als vrijplaatsen voor homoseksuele jongeren om over hun homoseksualiteit na te denken in relatie tot het christelijke geloof. Enige voorwaarde om mee te doen is een commitment om serieus de Bijbel te lezen. Deelname is gratis.

Voor aanmelding en meer informatie zie www.hartvanhomos.nl.

Nieuwsredactie op 22-06-2022, 13:13
Geen reacties

Meer nieuws

In 2021 is 12 maal een melding gedaan van seksueel misbruik waarbij een kerkelijke functionaris betrokken is. Dat is een stijging van vier meldingen in vergelijking met een jaar eerder. Het totaal aan...
Geen reacties
27-05-2022
Sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne heeft de Gereformeerde Bijbelstichting vele duizenden Bijbels in het Oekraïens kunnen verspreiden. De GBS was snel door de voorraad heen, zo meldt de stic...
Geen reacties
23-05-2022
Na 2 coronajaren zonder Paasappel was het maandag 18 april eindelijk weer zo ver. In de Zuiderkerk (HHG) te Ede werd weer een Paasappel georganiseerd.
Geen reacties
09-04-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering