Ik begrijp dat ds. Goudriaan niet op een ellenlange discussie zit te wachten (ik...

Ds. M. Goudriaan / Geen reacties

21-08-2008, 00:00

Vraag

Ik begrijp dat ds. Goudriaan niet op een ellenlange discussie zit te wachten (ik ook niet) maar ik zou toch graag een antwoord hebben op de vraag die ik gesteld heb. Ik vind het opmerkelijk dat deze vraag niet beantwoord wordt en gezegd wordt dat daar al genoeg over gediscussieerd is, terwijl ik erg met deze vraag zit. Hopelijk komt er nog een antwoord.


Antwoord

Die kans is niet erg groot. De gestelde vragen zijn allereerst doorspekt met een eigen visie op de PKN. Daarnaast zijn al deze vragen al uitgebreid en evenwichtig aan de orde geweest in deze vragenrubriek. Zie ons archief. Alleen indien er een nog niet eerder behandeld aspect wordt aangedragen, sturen we de vraag door.

Als de vraag inderdaad een zaak van het geweten is, is het altijd mogelijk om via http://www.detelefoongids.nl/ het telefoonnummer van ds. Goudriaan op te zoeken en hem persoonlijk te benaderen.

Hartelijke groet,
Redactie Vragenrubriek

Dit artikel is beantwoord door

Ds. M. Goudriaan

  • Geboortedatum:
    22-07-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Inactief
16 artikelen
Ds. M. Goudriaan

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik ga studeren aan de universiteit. Nu vraag ik mij af: er gebeuren op introductieweken veel onchristelijke dingen. Mag men wel naar zo'n week gaan? De meeste onderdelen zijn vrijwillig, maar ik heb g...
Geen reacties
21-08-2004
Mag je omgaan met mensen die aan occultisme doen? Ik zelf wil er (met occultisme) totaal niks mee te maken hebben, heb ze dit ook al uitgelegd en hoe de Bijbel daar over spreekt, maar wil jullie toch ...
Geen reacties
21-08-2019
Mag een vrouw haar eigen man handmatig bevredigen om de periode van onthouding te overbruggen en is dat goed voor de beleving van de seksualiteit in het algemeen in het huwelijk?
Geen reacties
21-08-2003
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering