Adverteren

Wat is RefoWeb?

De grootste christelijke jongerensite van Nederland blijft een doorslaand succes. Elke maand nemen ruim 100.000 unieke bezoekers (bron: Google Analytics) een kijkje op refoweb.nl, op zoek naar verantwoord tijdverdrijf.

De site biedt voor elk wat wils. Het forum als ontmoetingsplaats voor serieuze en minder serieuze discussies en gesprekken. De nieuwspagina met christelijke nieuws. 'Dwars' met een scherpe humoristische kijk op de christelijke actualiteit. En de unieke vragenrubriek voor jong en oud, waar ruim 120 deskundigen aan mee werken en een database van meer dan 20.000 antwoorden.

RefoWeb richt zich op jongeren (16 t/m 30 jaar) uit de hele breedte van de gereformeerde gezindte en andere bijbelgetrouwe christenen en heeft als doelstelling: het bieden van verantwoorde ontspanning en inspanning op het internet. RefoWeb wil jonge mensen een interactieve en vertrouwde plek geven op de digitale snelweg waar ze zich thuis kunnen voelen en waar ze elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten.


Adverteren op Refoweb

Aanwezig zijn op Refoweb kan via diverse kanalen. U kunt uzelf onder de aandacht brengen middels 3 verschillende soorten banners op de site. U kunt een advertorial plaatsen die in elke bekeken pagina van Refoweb verschijnt. Tevens hebben we de beschikking over een unieke database met mailadressen van ruim 8800 geregistreerde leden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op via info@refoweb.nl of app naar 0683054410.

RefoWeb | Holleweg 40 | 6712 BR | Ede

website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering