Nieuwe websites voor de (Pre)Marriage Course

Alpha-cursus Nederland / Geen reacties

22-01-2010, 15:00

AMERSFOORT - Vanaf vandaag zijn de nieuwe websites voor de Marriage Course en de Premarriage Course online. Alpha-cursus Nederland wil met de sites stellen in Nederland motiveren om te investeren in wat écht belangrijk is: hun relatie. De interactieve websites bieden bezoekers, naast duidelijke en praktische informatie over de cursussen,  veel leuke en handige diensten aan. Zo vinden bezoekers nu razend snel een cursus bij hen in de buurt. Er zijn verder diverse testimonials te lezen en er is een fotogalerij, waar stellen hun eigen reis-, trouw- of verbouwfoto kunnen uploaden.

ADVERTORIAL

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

Familiedagen is hét evenement voor jong en oud, vol activiteiten, workshops en entertainment. Geniet samen van een onvergetelijke dag vol plezier, inspiratie en gezelligheid!

Meer info...

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

Nieuw is ook de directtest, waarbij de bezoeker vragen over zichzelf en zijn of haar partner moet beantwoorden. De resultaten worden in een kort verhaaltje gegoten en naar beide partners gemaild. Deze mail is meteen een uitnodiging om de cursus te volgen. Voor cursusleiders is er vanaf nu een plaats waar zij per cursusthema handige tips, leuke videofragmenten, toepasselijke foto’s, goede boeken, prettige achtergrondmuziek, etc. kunnen uitwisselen.

De nieuwe look is overigens niet alleen beperkt tot de websites. Alle cursusmaterialen zijn opgefrist. De werkboekjes, de handleidingen, de Cd-roms en de DVD’s zijn allemaal in een nieuw jasje gestoken. Inhoudelijk gezien blijven de cursussen overigens ongewijzigd. 

De Marriage Course duurt zeven avonden en is bedoeld voor getrouwde stellen, of stellen die langer dan twee jaar samen zijn. De cursus wordt meestal gehost door een kerk of parochie. Onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn o.a.: conflicten oplossen, effectief communiceren, goede seks, hoe om te gaan met ouders & schoonouders?. De avond begint met een romantisch diner voor twee, waarna een inleiding op het thema volgt. Dit wordt vaak met behulp van de DVD gedaan. Stellen doen de cursus niet in groepsverband, maar met elkaar.

De Premarriage Course is een verkorte versie van de Marriage Course en richt zich op stellen die willen trouwen of samenwonen. De Premarriage Course duurt vijf avonden.

Alpha-cursus Nederland op 22-01-2010, 15:00
Geen reacties

Meer nieuws

"Raar! De EU hoor je niet. De VN evenmin. Links dient helemaal geen boze moties in."  Dat zei SGP-kamerlid Van der Staaij n.a.v. de opvallende stilte naar over het feit dat Egypte een muur rond Gaza b...
Geen reacties
22-01-2010
Annet76 hoopt volgende week onder de begeleidende klanken van 3 leden van het Jeugdselectiekoor haar winnende gedicht voor te dragen! Het dichtsel over het thema 'Het paradijs' is als beste verkozen d...
6 reacties
21-01-2010
ZOA-Vluchtelingenzorg organiseert op zaterdag 20 maart a.s. voor de vierde keer het evenement Walk4Water, de sponsorloop die levens redt. Dit jaar vindt het evenement plaats op een nieuwe locatie; het...
Geen reacties
21-01-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering