Rover van de hel

DRIE / 1 reactie

20-01-2010, 12:00

BENNEKOM - Op DV vrijdag 12 februari hoopt evangelist en jongerenwerker John Kamphuis een DRIE-avond te leiden. Hij is voltijd werkzaam bij Stichting HeartCry. “M'n hart is brandend om de rest van mijn leven een rover van de hel te zijn”, zo verwoordt John zijn missie. Hij zal spreken over het onderwerp ‘Wie ben ik…voor God?’.

ADVERTORIAL

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

Familiedagen is hét evenement voor jong en oud, vol activiteiten, workshops en entertainment. Geniet samen van een onvergetelijke dag vol plezier, inspiratie en gezelligheid!

Meer info...

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

John Kamphuis over zijn werk: “In mijn functie richt ik me hoofdzakelijk op het houden van (s)preekbeurten. Daarnaast verleen ik pastorale hulp en help mee activiteiten te ontplooien. Ik heb een juridische achtergrond, maar ben tijdens m'n rechtenstudie op een krachtige manier door God geroepen tot Zijn dienst. De meeste lezingen houd ik in Nederland, maar spreek ook op conferenties en tijdens samenkomsten in het buitenland. Mijn verlangen is ook dat Zijn kinderen zien wat er met hun identiteit is gebeurd sinds hun wedergeboorte, mogen ervaren dat zij door de kracht van de Heilige Geest Hem ontspannen mogen navolgen en vrucht voor Hem zullen dragen.

Kamphuis is de tweede spreker in een serie van avonden die de 22plus-jeugd van Hervormd Bennekom houdt rond het thema ‘Wie ben ik…?’. In november 2009 beet Nico van der Voet de spits af met ‘Wie ben ik…voor mezelf?’. Op DV 9 april zal Joop Gottmers (voormalig kickbokskampioen en drugsdealer) ingaan op het derde en laatste deelonderwerp ‘Wie ben ik…voor mijn naaste?’.

DRIE gaat inmiddels zijn derde jaargang in en is opgericht door een aantal jongeren in Bennekom om met elkaar van gedachten te wisselen over (persoonlijk) geloof en leven in Jezus Christus en elkaar hierin te versterken. De naam Drie verwijst heen naar Vader, Zoon en Heilige Geest en was tevens onderwerp van bespreking tijdens het eerste jaar.

De avond start om 20.00 uur in ’t Kerkheem naast de Oude Kerk in Bennekom. Inloop vanaf 19.45 uur. Na de opening en inleiding is er ruimte om vragen te stellen aan John Kamphuis.
De entree is gratis. Er zal een collecte gehouden worden om de kosten te dekken.

Alle geïnteresseerden van harte uitgenodigd!

DRIE op 20-01-2010, 12:00
1 reactie
1a2b3c
20-01-2010 / 13:48
God's zegen toegebeden.

Meer nieuws

De Palestijnse Autoriteit (PA) eert zelfmoordterroristen door straten en pleinen naar hen te vernoemen. De SGP heeft hier onlangs vragen over gesteld aan minister Verhagen van Buitenlandse Zaken. Kame...
Geen reacties
18-01-2010
DV 23 januari geeft dirigent Bert Noteboom met het Jeugdselectiekoor een briljant concert in de Catharinaparochie in Barneveld. Tevens wordt de nieuwe cd 'het paradijs' gepresenteerd. De organisatie h...
5 reacties
16-01-2010
DOORN - Op DV vrijdagavond 15 januari is de evangelist Rasak Avakthi op de Levensbronavond van Stichting Jijdaar te gast. Hij hoop daar te spreken over 'Van dood naar leven'. Avakthi is een ex-lijfwac...
2 reacties
15-01-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering