Ex-lijfwacht Saddam spreekt over zijn bekering

Jijdaar / 2 reacties

15-01-2010, 13:30

DOORN - Op DV vrijdagavond 15 januari is de evangelist Rasak Avakthi op de Levensbronavond van Stichting Jijdaar te gast. Hij hoop daar te spreken over 'Van dood naar leven'. Avakthi is een ex-lijfwacht van Saddam Hoessein en later tot geloof gekomen. Hij heeft een indrukwekkend verhaal te vertellen. U en jij (het is een gezinsavond voor jong en oud) bent van harte welkom om naar zijn verhaal te luisteren. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

ADVERTORIAL

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

Familiedagen is hét evenement voor jong en oud, vol activiteiten, workshops en entertainment. Geniet samen van een onvergetelijke dag vol plezier, inspiratie en gezelligheid!

Meer info...

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

Avakthi behoorde destijds tot een commando-eenheid van de toenmalige Iraakse dictator Saddam Hoessein. “Ik had hem kunnen vermoorden, maar gelukkig heb ik dat niet gedaan. God had een ander plan met mij." Toch werd Avakthi gearresteerd en werd in tal van gevangenissen in zijn land gemarteld. Op wonderbaarlijke wijze, zo vertelt hij, werd hij vrijgelaten, toen de Iraaks-Iraanse oorlog uitbrak. Uiteindelijk arriveerde hij met zijn gezin in Nederland, waar hij enige tijd in het inmiddels opgeheven asielzoekerscentrum in Slagharen vertoefde.

Hij is evangelist geworden en wordt in het hele land uitgenodigd om over zijn leven te vertellen. “Maar veel belangrijker is dat ik over mijn geloof in Jezus Christus spreek."

Beluister hier de lezing die Avakthi hield op 21-01-08 bij Jijdaar Veenendaal.

Jijdaar op 15-01-2010, 13:30
2 reacties
Cloudsadmirer
15-01-2010 / 18:02
Word deze avond weer live uitgezonden door de RO?
refoweb
16-01-2010 / 09:52
Nee, deze werd niet uitgezonden. Voor de geluidsopname kun je een paar dagen na de lezingen terecht op jijdaar.nl.
Als de RO weer videouitzendingen gaat verzorgen, melden we dat op Refoweb. Er staan er een aantal in de planning tot halverwege dit jaar.

Meer nieuws

Jordanië wil de Dode Zee-rollen terug en heeft westerse landen gevraagd te helpen de antieke schatten van Israël terug te krijgen. Israël nam de rollen tijdens de Zesdaagse oorlog in 1967 in beslag ui...
Geen reacties
15-01-2010
Wilkin van der Kamp schrijft in zijn nieuwe boek Bevrijd van banden: ‘Onze tijd staat bol van de techniek, maar krom van de relatiepijn.’ En zo is het: onze tijd staat krom van pijn uit relaties. Gebr...
Geen reacties
14-01-2010
GORINCHEM – Woord en Daad en ZOA-Vluchtelingenzorg zijn vandaag een noodhulpactie gestart voor het door een aardbeving getroffen Haïti. De organisaties starten een fondsenwervingsactie en beraden zich...
2 reacties
13-01-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering