De Reformatorische Omroep bezoekt Zeeland

RO / Geen reacties

08-01-2010, 09:56

Voorthuizen - De Reformatorische Omroep (RO) heeft acht koor- en samenzangavonden georganiseerd in verschillende provincies van Nederland. Het eerste concert is in de provincie Zeeland. Aanstaande zaterdag 9 januari is een koor- en samenzangavond georganiseerd in de grote kerk van Tholen. Samen met Jongerenkoor Matthánja en sopraan Corina Liefaard zingen de aanwezigen bekende Psalmen en gezangen. Iedereen is van harte welkom. Organist Peter Wildeman begeleidt de samenzang.

ADVERTORIAL

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

Familiedagen is hét evenement voor jong en oud, vol activiteiten, workshops en entertainment. Geniet samen van een onvergetelijke dag vol plezier, inspiratie en gezelligheid!

Meer info...

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Toegang is gratis.

De andere koor- en samenzangavonden zijn georganiseerd in Gelderland, Overijssel en Zuid-Holland. Het doel van de avonden is om de Reformatorische Omroep nog meer bekendheid te geven.

RO op 08-01-2010, 09:56
Geen reacties

Meer nieuws

Hij, die droeg mijn zonden,Die mij redde van de dood.Die mijn pijn droeg in Zijn wonden,Zonder klacht:Hij was een Jood.
Geen reacties
07-01-2010
KATWIJK - De sponsoractie van Stichting Jongeren Avonden Katwijk voor het Scharlaken Koord, heeft het schitterende bedrag van in totaal 2.300,00 EUR opgebracht. Enthousiaste jongeren hebben vrijdagmid...
Geen reacties
07-01-2010
Donker was het, waar ik reed. En druk. Middenin die drukte zag ik het ineens gebeuren. Tientallen meters voor mij kwam er een auto de weg op. Zonder licht! O, als dat maar goed gaat. Een tijdje hield ...
1 reactie
07-01-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering