Voortbestaan RO wankelt

Nieuwsredactie / Geen reacties

16-06-2009, 16:08

VOORTHUIZEN - Het gaat (nog) niet goed met de donateursactie van de Reformatorische Omroep. Over precies twee weken moet de Reformatorische Omroep een beslissing nemen. Doorgaan of stoppen? De RO is erg blij met de steun tot nu toe, maar het is op dit moment niet voldoende om door te kunnen gaan, constateert de omroep.


De RO doet daarom een laatste oproep aan de achterban voor massale steun. Ruim 900 nieuwe leden heeft de actie tot nog toe opgeleverd. Toch is dat nog lang niet voldoende om door te kunnen gaan. Daarvoor heeft de RO dit jaar 2500 nieuwe donateurs nodig. Over twee weken moet de organisatie echter al een besluit nemen om door te gaan. Vandaar ook een laatste noodoproep aan de achterban om snel donateur te worden.

De RO heeft een (financieel) samenwerkingsverband met Refoweb. Hoewel deze grootste christelijke jongerensite van Nederland niet in haar voortbestaan bedreigd wordt als de RO ophoudt te bestaan, betekent een en ander wel dat ook Refoweb een stapje terug zal moeten doen en er minder tijd en geld in het updaten en onderhouden van de site kan worden gestoken.

Een van de acties die de RO gestart is, is het organiseren van een sponsorvlucht. Iedereen kan meebieden. De hoogste bieder betaalt en maakt een vlucht van een uur boven Midden-Nederland. De vliegroute wordt in overleg met de piloot bepaald en de winnaar mag kosteloos twee extra passagiers meenemen! De actie stopt op een willekeurig moment.

Voor meer nieuws, acties en aanmelden als donateur zie:

http://www.reformatorischeomroep.nl/

Nieuwsredactie op 16-06-2009, 16:08
Geen reacties

Meer nieuws

EDE - De Academie voor Sociale Studies van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met Krusada, een christelijk opvangcentrum voor verslaafden op Bonaire.
Geen reacties
16-06-2009
JERUZALEM – Orthodoxe joden hebben een speciale zoekmachine ontwikkeld die voor joden niet-ethische en immorele informatie links laat liggen. De zoekmachine heet Koogle, een woordspeling tussen de naa...
Geen reacties
15-06-2009
OOSTERBEEK - Refowebbaas Henk Aalbers (Henkie op het forum van Refoweb) is woensdag in het huwelijk getreden met Annette van Dobbe uit Zwammerdam. Het kerkelijk huwelijk werd bevestigd door ds. J. va...
Geen reacties
13-06-2009
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering