Refowebbaas Henkie gaat trouwen

Nieuwsredactie | Geen reacties | 15-07-2008| 17:50

OOSTERBEEK - Waar iedereen al een tijdje op zat te wachten, gaat nu eindelijk gebeuren. Refowebbeheerder Henk (Henkie) Aalbers gaat trouwen. Na het jawoord van zijn toekomstige echtgenote Annette, kreeg hij afgelopen weekend ook toestemming van wederzijdse ouders. Het sprookje, dat ook op Refoweb begon, lijkt een prachtig slot te krijgen. Aalbers staat in ieder geval in een traditie van honderden jongeren die via Refoweb een relatie kregen. Een deel van hen is inmiddels getrouwd. Henk en Annette zetten DV volgend jaar diezelfde stap.

ADVERTORIAL

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

Familiedagen is hét evenement voor jong en oud, vol activiteiten, workshops en entertainment. Geniet samen van een onvergetelijke dag vol plezier, inspiratie en gezelligheid!

Meer info...

Familiedagen 29, 30 en 31 oktober

Het tweetal leerde elkaar 2,5 jaar geleden kennen tijdens een wintersportreis van Refoweb naar het Slowaakse Jasna. Er was direct een klik, zonder dat het overigens direct tot verkering kwam. Wel viel het de andere vakantiegangers op dat het tweetal wel erg veel samen op pad ging. Een half jaar later ging Annette opnieuw mee met een vakantie van Refoweb, ditmaal naar het romatische Slowaakse kasteel Topolcianky. Daar bloeide de liefde tussen beiden pas goed op. Enkele maanden later kregen ze officieel verkering.



Het aanzoek gebeurde op een onverwacht moment tijdens een vakantie met vrienden vorige week, bovenop de beroemde Franse berg l' Alp d'Huez. Zowel Henk als Annette zijn enorme fietsfanaten. Enkele dagen eerder was Henk met een emmer kalk en een roller naar de top van de berg gereden om op de weg het officiële aanzoek te kalken: "Annette wil je met me trouwen?!" De eerste waarschuwingstekst 'Annette, kijk over 50 meter!' miste de nietsvermoedend Annette half waarna Henk haar op het hart drukte om nu toch echt goed op het wegdek te letten.

Ditmaal las ze wel wat er stond en haar antwoord was zonder aarzelen: "Ja". Maar Henk zou Henk niet zijn als hij dit moment zo snel aan zich voorbij zou laten gaan. Ten overstaan van een peloton Spanjaarden liet hij zich op één knie zakken en vroeg officieel haar hand. Onder luid gejuich van de omstanders, terwijl de camera/'s het grote moment vastlegden, bevestigde Annette haar eerder gegeven jawoord.



Wanneer de bruiloft gaat plaatsvinden is nog niet duidelijk. Vermoedelijk wordt dat volgend voorjaar. In september gaan ze verloven.

Nieuwsredactie op 15-07-2008, 17:50
Geen reacties
Je kunt niet (meer) reageren op dit bericht. De reactiemogelijkheid is niet geactiveerd of de uiterste reactietermijn van 1 maand is verstreken.

Meer nieuws

De pluisjes

Zoals een kind, verheugd bij 't zienvan wat eens paard'bloem was,zich bukt en plukt en reeds verruktvan wat er komen gaat,het mondje tuit, diep adem haalten onbekommerd blaast;
Geen reacties
01-07-2008

Louter goud

Gemakkelijk wás het niet. Integendeel! Het was afschuwelijk. Om het nóg verder te preciseren: het was vréselijk! Je staat daar bij de etalage van de juwelier en je kijkt. Uit ervaring en uit verhalen ...
Geen reacties
19-06-2008

Vaderdag

Mocht je er nog niet aan hebben gedacht, dan zorgen de winkeliers er wel voor dat je het niet vergeten kúnt. Vaderdag is in aantocht. Massa's folders zorgen er wel voor dat het je aandacht niet kan on...
Geen reacties
04-06-2008
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering