Positieve reacties

Nieuwsredactie / 4 reacties

22-12-2010, 12:18

"Wat fijn dat deze site er is, ik leer hier echt zoveel."
"Geen vraag, maar compliment voor deze site!"

"Bij deze wil ik dominee ... bedanken voor het duidelijke antwoord op de vraag."

Zo maar 3 willekeurige reacties die we het afgelopen jaar hebben ontvangen via mail, vragenformulier of anderszins over Refoweb en in het bijzonder de vragenrubriek. Graag maken we jullie deelgenoot van enkele aardige berichten!


 

(....) Ik ben blij dat ik uw rubriek ben tegengekomen, ik ben een man van middelbare leeftijd maar lees met genoegen de vele vragen en de antwoorden. Het leert mij dat voor mij niet relevante vragen voor iemand anders, met name jongeren, wel zéker relevant zijn.
(...) Mijn dank voor uw inzet hierin!



Dankjewel!!! Jullie doen geweldig werk!



Ik ben erg blij dat refoweb bestaat, ik heb er vroeger heel wat vragen gesteld, en kreeg er altijd antwoord op waar ik wat mee kon. Misschien niet altijd wat ik wilde horen, maar dat is wat anders.
 


Dit is geen vraag: Maar bij deze wil ik ds. ... bedanken voor het duidelijke antwoord op de vraag.
 


Ik heb niet zo zeer een vraag als wel een opmerking. Ik ben heel blij dat deze site bestaat en ik wil de personen bedanken die steeds reacties geven. Steeds als ik in het archief zoek kom ik vragen van mensen tegen waar ik ook mee zit en de antwoorden die gegeven worden zijn altijd heel bemoedigend.
 


Wat is refoweb een geweldige site voor onze jongeren. (ben zelf vader van 7 kinderen).


Op deze manier wil ik ... hartelijk bedanken voor het beantwoorden van mijn vraag. De tips waren geweldig. En het leuke is dat ik er nog nét m'n voordeel mee kon doen bij het sollicitatiegesprek dat ik vanmorgen had (omdat ik het nog op tijd las). Het gesprek verliep geweldig op één lastige vraag na. Ik heb het als heel positief ervaren en dat was wederzijds. Vanmiddag al werd ik nl. opgebeld dat ik benoemd ben! Ik ben er geweldig blij mee. Achter elkaar noemde hij positieve punten van mij op... Ik stond gewoon versteld!


Geen vraag, maar compliment voor deze site! Wat fijn dat hier zo open over allerhande onderwerpen gesproken kan worden. Ik wil u allen Gods heilrijke Zegen toebidden, dat deze website ook tot zegen mag blijven zijn!


Wat fijn dat deze site er is, ik leer hier echt zoveel. Genuanceerd ook.


 
Ik wil jullie bedanken dat jullie zoveel tijd vrij maken om mensen te willen helpen met hun vragen. Ik bid en hoop dat dit lang stand mag houden want ik heb er enorm veel aan. Ik wens jullie allemaal Gods zegen toe in alles. Laten we 1 zijn met elkaar en wandelen in de liefde die God ons wil geven. Laten we elkaar toch niet meer veroordelen op grond van accentverschillen. Maar laten we elkaar lief hebben met dezelfde liefde die Christus heeft voor ons. Amen.

 

Nieuwsredactie op 22-12-2010, 12:18
4 reacties
Cloudsadmirer
22-12-2010 / 12:46
Al deze aardige reacties onderstreep ik van harte!!!!!!
sjaakaalbers
22-12-2010 / 15:28
Ook ik sluit mij van harte aan bij al degenen die Refoweb bedankt hebben en hen een bemoedigende reactie hebben gestuurd.
Van harte wens ik het Refowebteam Gods zegen toe op het werk wat zij voor jongeren en ouderen mogen doen.

Refowebteam, ik wens jullie gezegende Kerstdagen toe en Gods onmisbare zegen voor het jaar 2011.
Essieee
22-12-2010 / 23:18
AMEN!

Dankzij refoweb heb ik een aantal prachtige mensen leren kennen!!!
sydneylover
23-12-2010 / 12:44
Ook van mij: Refoweb bedankt, jullie doen geweldig werk!

Mijn wens voor 2011 is dat alle predikanten die sceptisch tegenover Refoweb staan gaan participeren. Om te ontdekken wat de ongelooflijk grote meerwaarde van Refoweb is voor zowel jongeren als oudere jongeren..

Meer nieuws

… gaan voor veiligheid?… voor gefilterd internet kiezen?Je bent toch zelf verantwoordelijk?Je bent sterk genoeg.
16 reacties
22-12-2010
Christelijke gemeente De Wegwijzer in Almere start samen met de stichting In de Rechte Straat en de Bible League een uniek project onder Spaanstalige mensen in Almere. Daar bevindt zich een Spaanstali...
Geen reacties
18-12-2010
Dat je op zondagmorgen omstreeks tien uur in diverse kerken het Evangelie kunt horen, is bekend. Helaas gaan heel veel mensen er niet meer heen. Hoe krijgen zij alsnog de blijde boodschap te horen? Me...
1 reactie
17-12-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering