Evangelist van Dooijeweert bedankt bezoekers Refoweb

Jan van Dooijeweert / 3 reacties

29-11-2010, 12:34

Beste broeders en zusters van Refoweb,
 
Gedankt zij onze Heere God! Ik ben weer terug in het leven. Sinds mijn operatie op 23 september j.l. (zes omleidingen en een klepreparatie) is er heel veel gepasseerd in mijn leven. En in het leven van mijn vrouw! Nu ben ik vier weken thuis uit het ziekenhuis en begonnen met hartrevalidatie. Het is een wonder zo goed als alles mag gaan. Ik kan in de kleinere dingen in huis en rondom de deur weer gewoon functioneren. We durfden enkele weken geleden niet te hopen dat het zover zou komen. Maar de Heere heeft wonderen gedaan.


Het is me dan ook een vreugde om jullie te laten weten dat ik weer beschikbaar ben voor vragen van Refoweb. Voorlopig heb ik daar nu zelfs meer tijd voor dan eerst omdat we (nog) niet naar Peru kunnen.
 
Het is heerlijk en het geeft verwondering om na zo'n diepe weg weer te kunnen leven, de zon te kunnen zien! We danken in de eerste plaats de Heere, maar daarnaast de velen die voor me gebeden hebben. We hebben het mogen ervaren als een muur om ons heen. We willen graag iedereen bedanken voor het medeleven.
 
Ik heb in deze tijd Refoweb niet trouw bijgehouden. Maar heel wat mensen die me kennen via Refoweb hebben een kaartje of een mailtje gestuurd met goede wensen. Ik weet niet hoe ik deze mensen moet bedanken. Adressen heb ik slechts van degenen die een mailtje stuurden, van de anderen niet.
 
Hartelijke groeten en Gode bevolen.

Jan van Dooijeweert op 29-11-2010, 12:34
3 reacties
Race406
29-11-2010 / 13:46
Bedanken is niet nodig. Zie het maar als onderdeel van de gemeenschap der heiligen die (Goddank!) over alle kerkmuren heen gaat.
Diny
02-12-2010 / 10:46
SOLI DEO GLORIA!
Diny
03-12-2010 / 13:12
Natuurlijk.
Daarom hulde aan de mensen en glorie aan God!

Meer nieuws

Organist Arjan van Hees presenteert Deo Volente zaterdag 27 november zijn debuut-cd in de Grote kerk in Apeldoorn. Het programma van de cd bevat 6 niet uitgegeven koraalwerken van Jan, Piet en Willem ...
Geen reacties
23-11-2010
In september hebben vader Wim en zoon Wilbert Magré hun tweede cd opgenomen in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk. Op de plaat staan geestelijk, licht klassieke en populaire muziek. Het schijfje word...
2 reacties
17-11-2010
Het Katholiek Nederlands Persbureau (KNP) organiseert op zaterdag 27 november a.s. zijn jaarlijkse studiedag. Deze studiedag staat in het thema van de maakbare mens. De eerste spreker van de studiedag...
Geen reacties
16-11-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering